Снимка Личен архивПродължават жестоките разкрития по убийството на брокерката. Тялото на

...
Снимка Личен архивПродължават жестоките разкрития по убийството на брокерката. Тялото на
Коментари Харесай

Бидон с киселина възпрепятствал извличането на ДНК от тялото на Теодора Бахлова

Снимка Личен списък

Продължават жестоките разкрития по убийството на брокерката. 

Тялото на убитата брокерка Теодора Бахлова от Бургас е престояло 3 месеца в бидон с киселина. Това е затруднило извличането на кадърен ДНК материал, стана ясно по време на конференция на локалните полиция и прокуратура, предава dnes.bg.

" Вероятно убийството е осъществено в деня на изгубването на дамата. След което тялото на убитата е положено в бидон, употребен е мощно корозиращ разтвор, чийто тип концентрат ще бъде открито по-късно, в примес с вода, в жилище, което не е благосъстоятелност на обвинения и не се населява непрекъснато, само че до което той има достъп. Бидонът е изместен в търговски обект, който не се употребява от много време и там тялото е преседяло в този съд към 3 месеца. Обвиняемия е взел задоволително дейности, с цел да може да прикрие по някакъв метод осъщественото закононарушение. Останките от тялото бяха открити в гробищния парк в Бургас в подобен имот, който не е посещаван постоянно от хора ", сподели комисар Калоян Калоянов, шефът на МВР-Бургас.

По-късно останките на брокерката били показани на чиновниците на реда от очевидец по делото.
За убийството е упрекнат предприемачът Станислав Рагевски. По това обвиняване го грозят от 10 до 20 години затвор.Рагевски е обвинен и за още едно ликвидиране – това на Юмер Мехмед. Оръжието, с което е осъществено закононарушението, е намерено.

Мотивите и за двете убийства към момента се изследват от органите на реда.  В момента се търсят икономически, финансови и имотни взаимовръзки.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР